top of page
8 Weeks Of Dedication

Mer om vårt

träningsprogram

Vår träningsfilosofi fokuserar på att skapa glädje genom en harmonisk kombination av rörelse, styrka och balans i våra träningsprogram. För oss är rörelse inte bara en övning; det är en nyckelkomponent för att främja övergripande hälsa. Vårt träningsprogram omfattar olika modaliteter, inklusive aerob träning, styrketräning och övningar för balans och flexibilitet. Genom att erbjuda en varierad och holistisk strategi strävar vi inte bara efter att stärka kroppen utan också att hålla träningen intressant och motiverande.

Träningsgrupp

Under dessa 8 veckor kommer du i träningsprogrammet att ha digitala möten tillsammans med andra deltagare och din coach. Dessa möten sker två gånger per vecka (onsdagar och söndagar). 

I detta forum delar vi positiva tankar, information samt ger tips och stöd till varandra.

Från starten och genom hela utvecklingen av vår online träningsgrupp har vi på 8 Weeks of Dedication strävat efter att skapa något unikt. En särpräglad aspekt av vårt träningsprogram har varit att inte bara erbjuda träning och gemenskap, utan också att integrera gourmetprinciper i våra träningsprogram.

Inom ramarna för vår online gemenskap tar vi inte bara hänsyn till träningsrutiner utan också till måltiderna som stöder dessa ansträngningar. Vårt gourmetkoncept sträcker sig till matplaner som inte bara är näringsrika och balanserade utan också lockande för dina smaklökar.

Gemenskap, glädje och rolig träning

En motiverande atmosfär

Vi sätter tonvikten på att skapa en positiv och motiverande atmosfär där gemenskap och glädje är centrala element.

Vårt mål är att erbjuda en träningsupplevelse som går utöver det förväntade och samtidigt skapar hållbara vanor för en

hälsosam livsstil.

Genom att vara en del av 8 Weeks of Dedication Online Träningsgrupp blir du en del av en gemenskap som inte bara investerar i din fysiska hälsa utan också strävar efter att göra varje träningsögonblick och varje måltid till en glädjefylld och smakrik upplevelse. Välkommen till ett träningsprogram med en online gemenskap där träning blir en fest för både kropp och själ!

Våra coacher, med erfarenhet inom träning, integrerar sina kunskaper för att skapa en trygg resa genom träningsprogram. De strävar efter att skapa upplevelse där träning blir en livsstil som inte bara är effektiv utan också glädjefylld och meningsfull.

Att vara en del av 8 Weeks of Dedication innebär inte bara att delta utan att engagera sig i sin resa med en coach som brinner för att varje steg i din träning blir meningsfull och givande. Vår vision är att träningen inte bara är en fysisk aktivitet utan en resa mot välbefinnande och glädje. Välkommen till 8 Weeks of Dedication, där varje dag blir en möjlighet att forma din bästa version.

Coacher med bred erfarenhet

Personlig coach

Inom ramen för 8 Weeks of Dedication representerar våra coacher essensen av fitness och träning. Från träningsprogrammets begynnelse har vår coachningsfilosofi fokuserat på att integrera smak, näring och njutning i träningen. Våra coacher sträcker sig bortom traditionella roller, vägledande och skapande av inspirerande träningsupplevelser.

Med skärpt uppmärksamhet ser våra coacher till att varje dag inte bara blir effektivt för din fitnessresa utan också tillfredsställande för dina sinnen.

bottom of page