top of page
8 Weeks Of Dedication

Mer om vårt

kostprogram

I praktiken innebär gourmetnäringsplaner att vi tar hänsyn till smak, textur och presentation av maten samtidigt som vi säkerställer att den möter de näringsbehov som krävs för att stödja fysisk träning och hälsa. Genom denna metod strävar vi efter att bryta stereotyperna kring "hälsosam mat" och visa att näringsrik mat också kan vara kulinariskt tilltalande och njutbar.

Fredrik Erixon, är en central figur i vårt program, är välkänd för att integrera sin bakgrund som kock i både sina träningsprogram och kostprogram.

Hans gourmetnäringsplaner inkluderar varierade och välsmakande rätter som samtidigt uppfyller de specifika behoven för dem som följer hans träningsfilosofi. Vi strävar efter att skapa en matupplevelse som inte bara stödjer din hälsa och fysiska träning utan också tillför en extra dimension av njutning till din dagliga kost. Välkommen till en smakfull och näringsrik resa med 8 Weeks of Dedication!

Sammarbete med mathem kring kosten på 8 veckors träningsprogram

Vårt samarbete med Mathem

Mathem, som en ledande online livsmedelsbutik, erbjuder en bekväm plattform där våra deltagare kan söka, välja och beställa färska och hälsosamma ingredienser som är noga utvalda för att stödja deras fitnessmål. Genom detta samarbete strävar vi efter att göra det enklare för dig att hålla dig till kostprogrammet utan att kompromissa med smak eller näringsvärde.


Vi är glada över detta samarbete och tror att det kommer att bidra positivt till din 8 Weeks of Dedication-upplevelse genom att göra hälsofrämjande val mer tillgängliga och bekväma än någonsin tidigare. Välkommen till en träningsresa där hälsa och bekvämlighet går hand i hand

bottom of page